U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Geboorteastrologie

De geboortehoroscoop wordt gemaakt voor het tijdstip, datum en plaats dat een individu wordt geboren. Uit deze horoscoop zijn de algemene levenslijn, de voornaamste mogelijkheden en moeilijkheden, talenten, leventhema’s en de sterke en zwakke punten van een persoon af te lezen. Kort gezegd de totale individuele persoonlijkheid.

Ook kunnen de dominante karakterlijn, het functioneren van het verstand en de motivatie worden geanalyseerd.

De geboortehoroscoop is verder onderverdeeld in twaalf huizen die bepaalde levensgebieden aangeven, zo is er een huis van liefde en relaties, van werk, van vriendschappen, gezondheid en financiën. Uit de astrologische duiding van zo’n gebied, komt een concreet advies voort, waardoor u in staat bent dat gebied zo goed mogelijk te laten werken. Astrologie is dus niet fatalistisch, maar geeft op basis van de horoscoop reële keuze mogelijkheden.
De tekens waarin de Ascendant en de Midhemel zich bevinden zeggen veel over respectievelijk je uiterlijk/gezondheid en de manier waarop je jezelf in de buitenwereld laat zien. Verder wordt er gekeken naar de huizen in de horoscoop, dit zijn twaalf levensgebieden die qua betekenis min of meer corresponderen met de twaalf tekens. Een planeet in zo'n huis geeft aan op welk levensgebied die planeet zich vooral zal manifesteren.

Ieder teken heeft ook een planeet die het best bij dat teken past. Bijvoorbeeld Stier en de planeet Venus. Dit speelt een rol bij de huisheren.
    

Als een huis begint in een bepaald teken, bijvoorbeeld huis 7 begint in Stier, dan is Venus de heer van huis 7. Op deze manier heeft zo'n planeet invloed op dat huis/levensgebied. Ook de aspecten worden geanalyseerd; dit zijn de hoeken die planeten onderling vormen, omdat ze op een bepaalde manier over de horoscoopcirkel verspreid staan. Wanneer twee of meer planeten bijvoorbeeld heel dichtbij elkaar staan, wordt dat een conjunctie genoemd, planeten tegenover elkaar een oppositie en planeten haaks op elkaar een vierkant, enz. Elk aspect heeft een eigen (positieve of negatieve) werking.

Jaarprognoses

Het is ook mogelijk op basis van geboortehoroscopen voorspellingen te doen die aangeven wat er op diverse gebieden zal gaan gebeuren, wat heel praktisch kan zijn. Ziet het er financieel het komende jaar niet zo goed uit, dan is het misschien verstandig nu wat extra te sparen. Loopt een belangrijk punt in de horoscoop door een gebied dat problemen geeft, neem dan niet al te wilde, ondoordachte stappen, het zal spoedig voorbij zijn. Gaat de planeet die het lichaam aangeeft door een zone die veel vuur brengt in het lichaam, dan kan de voeding tijdelijk worden aangepast.

Voorspellingen en jaarprognoses kunnen alleen worden gemaakt na een voorafgaande analyse van de geboortehoroscoop.

Consulten alleen op afspraak.
Heeft U interesse of vragen bel naar; 045-5490470 of E-mail naar info@infinite-astrology.com

   

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?